| Guest Book | Web Forum | Tell A Friend | Contact |    

         

ACASA

HOME

RAPORTATI O OBSERVATIE

RAPORTARI RECENTE

CAZURI INVESTIGATE DE ASFAN

CURS OZN

NOUTATI DIALOG

ARTICOLE

CAZURI VECHI DIN ROMANIA

ISTORIA INVESTIGATIILOR OZN DIN ROMANIA

PARTICIPAREA LA ACTIVITATILE  NOASTRE 

PRIETENI

CONDUCERE
 

 

 

Recomandam tuturor celor interesati de fenomenul OZN cartea „Fenomene Aerospatiale Neidentificate” drept una dintre cele mai serioase si mai importante lucrari privind aceste fenomene traduse la noi in ultimii ani.

Aparuta in Franta in 2007 iar in Romania, la editura „Pro Editura si Tipografie”, in 2008, cartea se vrea o abordare fara prejudecati a subiectului. Coordonatorul, Yves Sillard, este fost director general al Centrului National de Studii Spatiale (CNES) din Franta si fost secretar general adjunct al NATO, ceilalti autori fiind cercetatori in electronica, nave spatiale, radioastronomie, stiinte sociale si politice etc. in parte membri ai Grupului pentru Studii si Informare privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (GEIPAN), subordonat CNES.

Cartea valorifica numeroase cazuri inexplicabile, inclusiv unele mai putin cunoscute la noi, o buna parte din ele rod al investigatiilor oficiale, pe parcursul a peste treizeci de ani, a unor organisme publice franceze.

Personal am apreciat cel mai mult in aceasta lucrare rigoarea metodologica a examinarii cazurilor, ca si o varianta realista a ipotezei extraterestre, ca o posibila explicatie.

 D.F.

 
Copyright (c) Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate - 2002
e-mail:
asfan@asfan.ro - Grafica: Carmen Lucaci - Webmaster: Liviu Chirila
Ultima modificare : 16-06-2009