| Guest Book | Web Forum | Tell A Friend | Contact |    

         

ACASA

HOME

RAPORTATI O OBSERVATIE

RAPORTARI RECENTE

CAZURI INVESTIGATE DE ASFAN

CURS OZN

NOUTATI DIALOG

ARTICOLE

CAZURI VECHI DIN ROMANIA

ISTORIA INVESTIGATIILOR OZN DIN ROMANIA

PARTICIPAREA LA ACTIVITATILE  NOASTRE 

PRIETENI

CONDUCERE
 

 

Intrebare

As dori sa fac si eu parte din echipa voastra. Astept un raspuns - care sunt datoriile unui membru.

Raspuns

Pentru a deveni membru ASFAN trebuie indeplinite cateva conditii:

Inainte de toate, ASFAN a fost infiintata ca o asociatie de persoane de specialitate. Deci o prima conditie ar fi sa aveti o anumita competenta cu care sa ne puteti fi de folos. Scrieti-ne deci mai multe despre Dvs. (varsta, pregatire, ocupatie, domiciliu etc.). Acceptam si elevi sau studenti, ca "membri aspiranti", dar si acestia trebuie sa ne poata ajuta intr-un fel oarecare. Un incepator in domeniu ar putea fi de folos de pilda prin activitati informatice in jurul site-ului nostru, prin urmarirea presei si semnalarea unor cazuri care noua ne-ar putea scapa, prin organizarea materialelor, a arhivei, prin analize foto, prin participare la deplasari pe teren, alaturi de persoane cu experienta etc.

O alta conditie este, desigur, sa va preocupe domeniul si sa aveti minime cunostinte despre el. Ar fi excelent daca ati putea demonstra o oarecare experienta in domeniu. Daca nu, puteti sa va instruiti prin anumite forme, dintre care cea mai simpla este parcurgerea atenta a materialului postat pe site-ul nostru la "curs OZN" si insusirea informatiilor esentiale din el. O discutie cu un membru ASFAN care sa va recomande este binevenita.

Pentru a deveni membru, trebuie depusa o cerere de primire in Asociatie, care se aproba in sedintele noastre lunare, iar pentru a primi o legitimatie, mai trebuie si o poza.

Se plateste si o cotizatie, care este simbolica (se stabileste anual; in 2007 a fost, pe tot anul, 25 lei noi)

Membrii ASFAN pot participa la sedintele lunare ale asociatiei, in care se discuta de regula probele unor cazuri raportate si probleme organizatorice. Membrii au de asemenea acces la arhiva de imagini, filme si rapoarte de la sediul nostru.

Activitatea membrilor ASFAN se desfasoara pe baza de voluntariat, cu decontarea in mod exceptional a unor cheltuieli ocazionate de investigatiile de teren.

Copyright (c) Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate - 2002
e-mail:
asfan@asfan.ro - Grafica: Carmen Lucaci - Webmaster: Liviu Chirila
Ultima modificare : 08-12-2007